Om hjerteliv

Slider

Hjerteliv v/ Anders Krag ⌁ Psykoterapeut MPF

Jeg tilbyder et nærværende, trygt og kærligt rum, hvor du kan møde dig selv som den du er.
Et rum, hvor du samtidig kan lære at hjælpe dig selv, så du kan stå ved dig selv og din værdi og tage lederskabet i dit liv.
Det er ikke for sent at give dig selv et sundt liv i balance.

Jeg er privatpraktiserende psykoterapeut MPF og er uddannet ved ID Academy (v/ Ole Vadum Dahl) og Institut for Gestaltanalyse (v/ Niels Hoffmeyer). Jeg har speciale i angst- og stressbehandling og er tilknyttet Prescriba som psykologisk rådgiver og stressbehandler.
Oprindeligt er jeg uddannet Cand.scient.bibl og har arbejdet med læring, kommunikation og videnstyring i det offentlige og i private virksomheder.

Siden 2014 har jeg arbejdet med og støttet mennesker til personlig og faglig vækst og har især erfaring med terapi, stressbehandling og psykospirituelle udviklingsforløb, herunder meditation og bevidsthedstræning. Netop meditation (en tilstand alle kan lære) kan, ifølge nyeste hjerneforskning, spille en afgørende rolle i behandlingen og i forebyggelsen af vore tids store epidemi; stress.


DET ER MIN MISSION At støtte mennesker i at leve livet fra hjertet og til at finde indre vedvarende sundhed, lykke og helhed


I behandlingen har jeg fokus på både krop og følelser, sind og tanker, samt vores relation i et dynamisk sammenspil. Dette sikrer en dybere integration af de personlige fremskridt du gør dig undervejs i processen.

Jeg går i supervision således jeg fortsat kan udvikle mig som psykoterapeut og jeg har tavshedspligt.

/Anders Krag


6167 4340  Konsultation efter aftale
Se priser   Hjerteliv i relationer