Hvad er HJERTELIV?

PSYKOTERAPI ⌁ STRESSBEHANDLING ⌁ MEDITATION ⌁ PSYKOSPIRITUEL UDVIKLING ⌁ LEDELSESUDVIKLING

Min egen personlige erfaring – og det jeg har lært i mødet med mine klienter er, at følelsen af indre lykke, følelsen af at være i sund balance og følelsen af glæde og taknemmelighed først og fremmest udspringer af vores eget forhold til os selv.
Det betyder:

..At kunne være ærlig og autentisk, medfølende og ikke-dømmende og tro over for sig selv og sine dybeste værdier og mål i livet og samtidig have mod og vilje nok til at turde handle i overensstemmelse med hjertet og sætte sunde grænser i relationer (kærlighedsforhold, familie og venner og på jobbet) og hver dag stå ved sig selv, som den ‘jeg dybest set’ er..

At leve sit liv fra hjertet betyder at være inderlig og kærlig i kontakten til sig selv og sine medmennesker – børn, familie, livspartner, kolleger, nabo, ven og sågar fjende, dyr og naturen. At leve i balance betyder at leve livet i nuet med bevidst iagttagelse af enhver impuls og følelse, uanset hvor udfordrende nuet måtte opleves.

At leve livet fra hjertet hver dag betyder også, at handle på den altid boblende livsenergi, at møde verden åben og tillidsfuld og at have tillid til sig selv – især når livet ind imellem byder på eksistentielle kriser og prøvelser, der udfordrer vores etik, vores værdier og hverdagens trygge rammer.

Hjertet fungerer som porten til din sjæl og til din essens og er din vejviser, hvorfra du kan skabe det liv du ønsker. Er du nysgerrig på et liv fra hjertet?

Du er velkommen til at kontakte mig og høre hvordan jeg ville kunne støtte dig i din proces og støtte dig i at finde ind til din sande natur, din altid boblende livsenergi og dit meningsfulde og inspirerende unikke potentiale.

Psykoterapeut psykoterapi meditation